TEC Agenda: November 13, 2015 1:00-2:30 in GC 418

I.	Call to order				
II.	Approval of the minutes from October				
III.	TEC Membership (12 minutes – 1:00-1:12)				
	A. Approval of the voting membership list				
		a. Re	eview of member	ship	
		b. So	oP – SLP – 17	?	
	B. Student and community reps				
	1. One teacher candidate from			rom SOE (only one nominee - Courtney Blake)	
	2.	2. One teacher candidate from the other divisions ()			
	C. TEC representatives				
	1.	1. Request that representatives report back to their respective chairs and teacher education colleagues and also encourage committee participation			
	2.	Reque	est that each repre	esentative serv	es on at least one subcommittee - thank you
IV.	TEC Committees (25 minutes – 1:15-1:40)				
	A. Assessment/Accreditation (Mary Todd)				
	B. Faculty Development (Kathy Wood)				
	C. Field/Clinical Experiences (Kathy Doody)				
	D. Ad hoc Certification Process (Patty Recchio)				
	E. Future Teachers Recruitment Committee (Kathy Woods)				
V.	Certification Office update (10 minutes 1:40-1:50)				
VI.	NCATE Coordinator (5 minutes – 1:50-1:55)				
VII.	CEURE/Educational Pipeline Initiatives update (5 minutes – 1:55-2:00)				
VIII.	TEUPAC Co-Director (5 minutes – 2:00-2:05)				
IX.	Unit Head Representative (23 minutes – 2:05-2:28) (Wendy Paterson)				
X.	New Business				
	A. Dispositions – (from 4-28-2013)				
XI.	Adjournment (2:30)				
Octob	er 9, 1:	00-2:30	2:30 in GC 418 in GC 418	2016 TEC me	Peting dates February 12, 1:00-2:30 in GC 418 March 11, 1:00-2:30 in GC 418 April 15, 1:00-2:30 in GC 418
	November 13, 1:00-2:30 in GC 418 April 15, 1:00-2:30 in GC 418 December 11, 1:00 - 2:30 in GC 418 May 13, 12:00-1:30 in GC 418				